L’organització de l’Aplec busca lema, que s’anunciarà el 3 de desembre

Durant el segon pro-aplec hi haurà l’actuació infantil de Trobadorets o el grup de versions Pimienta Molida

L’organització de l’Aplec busca lema, que s’anunciarà el 3 de desembre

L’Aplec dels Ports ja posa rumb a la celebració de la 44a edició amb la cerca del lema. És per això, que des de fa mesos l’organització va crear una bústia perquè tothom pugues aportar les seues idees i suggeriments. Una bústia que ha anat rodant per quasi tots els pobles de la comarca, i que ha rebut una gran quantitat d’idees.

De totes aquestes propostes sols serà una l’escollida que marcarà aquesta edició, i que coneixerem durant la celebració de la segona festa Pro-Aplec, que tindrà lloc el 3 de desembre a l’Espai Fira de Morella.

Però a banda d’aquestes activitats, des de l’organització s’han engegat altres propostes perquè la gent puga col·laborar en aquesta festa. Des d’ara mateix es pot adquirir la targeta de l’Euromillón Aplequer. Però, com funciona aquest Euromillón Aplequer?

Lluc Garcia és el president de l’Aplec dels Ports

Així, l’Aplec fa camí amb la celebració del segon pro-aplec el pròxim 3 de desembre, abans que arribe la trobada comarcal l’últim cap de setmana de juliol.

Directe