Les activitats culturals i esportives protagonitzen la programació de l’estiu a Peníscola

La Regidoria de Turisme ha coordinat un programa enfocat al gaudi en família

Peníscola oferirà als seus visitants un conjunt d’activitats culturals, lúdiques i esportives que complementen els atractius patrimonials, històrics i naturals amb els quals compta la destinació.

La Regidoria de Turisme ha coordinat un programa enfocat al gaudi en família, que arranca aquest cap de setmana amb el Foc del Mar, l’espectacle de Xarxa Teatre amb el qual Peníscola dona la benvinguda a l’estiu.
Les administracions provincial i autonòmica se sumen, com cada any, al reforç de la programació amb la programació dels seus festivals.

Les diferents regidories programen música, dansa, humor, esport a la platja, visites guiades i activitats infantils, que centren les propostes de la destinació per als pròxims mesos.
A més, per als més xicotets i jóvens, Benestar Social impulsa els programes de l’Escola d’Estiu, les Escoles Esportives d’Estiu i la programació especial del Centre Juvenil, durant els mesos de juliol i agost, per a afavorir la conciliació familiar i oferir alternatives d’oci als més joves.

▸ Revetles populars

La Regidoria de Cultura programa, per als mesos de juliol i agost, revetles populars tots els divendres amb localització variable, és a dir, cada setmana se celebrarà en un punt del municipi, amb l’objectiu d’amenitzar totes les zones i dinamitzar l’activitat en tot el municipi. És una novetat d’enguany que, s’espera, compte amb bona acceptació.

▸ Activitats a la platja

Les platges urbanes de Peníscola acolliran programació esportiva amb activitats també diàries i gratuïtes en diferents punts al llarg dels més de cinc quilòmetres de badia, el passeig allotjarà, a més, activitats infantils gratuïtes tots els dies durant els mesos de juliol i agost.

▸ Festivals consolidats

Com cada estiu, Peníscola es converteix en un gran escenari per a l’acte, amb la celebració de grans festivals. Després del recentment celebrat Remember Fest, el Peníscola From Stage, el Festival de Teatre Clàssic, el Festival Internacional de Jazz, el Festival de Música Antiga i Barroca, el Festival de Teatre de Carrer per a públic infantil, el RocArt, el Festival de Música Clàssica o el Festival de Guitarra de Hondarribia-Peníscola són alguns exemples de la programació de festivals en els pròxims mesos.

▸ Rutes i visites per la ciutat

Els visitants podran realitzar diferents rutes per la ciutadella de manera autònoma i sota diferents temàtiques, a més d’amb un guia acompanyant, en grups, i de forma totalment gratuïta. A partir del pròxim dissabte les visites, que fins ara eren setmanals, durant els caps de setmana, seran diàries i de diverses temàtiques: rutes de cinema, ruta històrica, nocturna o a la Serra d’Irta, a les quals s’afigen les visites marineres.

Directe