Peníscola s’ha convertit aquest cap de setmana en la capital del Remember

Els millors grups i DJs de la música remembera s'han donat cita a la Ciutat en la Mar

Peníscola estrenava aquest cap de setmana els festivals de l’estiu amb èxit de públic en la primera edició de la seva Remember Fest en el qual es van donar cita els millors grups i DJs de la música remembera. Amb un públic lliurat que superava les 4000 persones, l’esplanada contigua al port pesquer, al costat de la platja sud, es va convertir en una pista de ball durant gairebé dotze hores.

El cartell l’encapçalava Corona, un dels grups de major èxit dels anys noranta, que va estar acompanyat per Rebeca, Marian Dacal, Paul Droid, Sensity World i Eva Martí entre altres. No van faltar temazos com el “This is the rhythm of the Night”, “Flying Free”, “Duro de pelar”, “Tonight”, “American Peu”,”Give It Up”,”Fly on the wings of love” entre molts altres.

“Ha estat un somni, hem gaudit i vist gaudir a tot el públic durant hores, per això ja somiem amb l’edició 2023” ha assegurat el regidor de l’àrea de Cultura, Ramon Simó, l’àrea de la qual col·labora amb l’esdeveniment.

Tonet Marzá, coordinador del festival que produeix Raser Esdeveniments i Rememberos.es, ha confirmat que estan ja amb la vista posada en la segona edició que, a més dels emblemàtics temazos del Remember, inclourà música dels 90 i 2000.

“L’èxit i impacte que ha tingut aquesta cita musical és ja imparable” ha valorat el propi alcalde, Andrés Martínez, compromès amb consolidar la cita com el festival de referència que doni el tret de sortida a la temporada festivalera a la província.

Directe