L’Ajuntament i Renfe presenten l’exposició fotogràfica ‘Benicarló, el Cor de la Carxofa’

Situada en l’interior d’un tren de Mitja Distància, viatjarà fins al 8 de març

L’Ajuntament i Renfe presenten l’exposició fotogràfica ‘Benicarló, el Cor de la Carxofa’

L’Ajuntament de Benicarló i Renfe presenten l’exposició de fotografia «Benicarló, el Cor de la Carxofa», a l’interior d’un tren de Mitja Distància, coincidint amb la Festa de la Carxofa. Els viatgers podran disfrutar de la citada mostra fotogràfica des d’avui i fins al pròxim 8 de març.

L’exposició contribueix a promocionar una de les festes més importants de Benicarló, que aquest cap de setmana viurà els seus dies grans, amb la Demostració Gastronòmica, la Torrada Popular de Carxofes, i el Sopar de Gala. La Festa de la Carxofa està en marxa des del passat dia 10 i finalitza el pròxim 1 de març, quan acaben les Jornades Gastronòmiques als restaurants del municipi.

L’original mostra fotogràfica compta amb una col·lecció de 105 fotografies, en formats de 30×30, 45×45, 30X70, 21×130, 50X70, 60×50 i 100×60 cms., que situades en punts estratègics de l’interior dels cotxes buscaran la interacció amb el públic.

Al llarg de la mostra diversos fotògrafs descriuen en 105 imatges el món de la carxofa. Primers plans, referències culinàries, gastronòmiques i perspectives del camp conformen aquest viatge que descriu els secrets del món de la carxofa. Una exposició en la qual les imatges no queden gravades, ni són estàtiques, sinó que adquireixen vida pròpia en la contemplació de cadascuna d’elles en l’interior dels trens.

Els trens es transformen així en un nou concepte d’espai cultural per a l’exposició de fotografies. Segons les dades d’ocupació habitual, més de 120.000 viatgers veuran l’exposició en l’interior del tren fins al 8 de març.

Directe