«Fotografies i Dibuixos de la Festa de la Carxofa»

Fins al proper 2 de febrer a l'edifici Gòtic de Benicarló

L’Edifici Gòtic acull fins al proper 2 de febrer l’exposició «Fotografies i Dibuixos de la Festa de la Carxofa», on es recull una mostra d’algunes de les millors imatges de la Festa.

D’una banda, els dibuixos són una selecció dels treballs que van realitzar les més de 70 persones de tota la Comunitat Valenciana que l’any passat van assistir a la trobada de dibuix urbà que va organitzar el col·lectiu Urban Sketchers Maestrat amb motiu de la Festa de la Carxofa i que enguany reeditaran diumenge 26.

Pel que fa a les fotografies de l’exposició, són obra de José María Martín, un gran aficionat a la fotografia que ha anat retratant la carxofa de Benicarló des de totes les vessants, tant des del punt de vista agrícola com gastronòmic i artístic.

Directe