Peníscola fa gala de la seua gastronomia marinera a FITUR

Els productes també es degustaran al mercat del barri de Chamberí

El Club de Producte Peníscola Gastronòmica ha protagonitzat, un any més, el l’espectacle de cuina de la destinació en la Fira Internacional de Turisme de Madrid. Davant el públic professional i una gran expectació, els xefs locals han mostrat pas a pas com elaborar un caneló de llagostí farcit de rovell d’eriçó de mar, pur sabor mediterrani que ha fet les delícies dels assistents.

A més, ha portat un dels productes estrella de la taula peniscolana fins a Madrid, en un format poc habitual, confirmant que la millora de la tècnica en cuina no està renyida amb un producte humil i honest com la galera, que en aquesta ocasió ha sigut escabetxada per a ser servida amb tomata i formatge tendre també de la província de Castelló.

Turisme
gastronòmic

Segons l’últim perfil del turista elaborat per Turisme Comunitat Valenciana, més del 85% dels turistes i visitants que trien la Ciutat a la Mar, compten amb la gastronomia com una de les seues principals motivacions per a triar el seu viatge, així que l’oferta gastronòmica de Peníscola és ja un atractiu consolidat per a la destinació.

“A l’altíssima qualitat del producte de la nostra mar i la nostra horta, sumada a la professionalitat i experiència dels nostres xefs se suma la combinació d’èxit perfecta entre tradició i modernitat, que sempre respiren els seus plats, qui prova a què sap Peníscola repeteix i per això secundem i promocionem la seua excel·lència” ha valorat la regidora de l’àrea, Raquel París, durant la demostració gastronòmica a IFEMA.

Degustació gastronòmica
a Chamberí

L’àrea de Turisme, en col·laboració amb el Club de Producte ha programat per a demà divendres en el mercat del barri de Chamberí una degustació de plats típics mariners, com l’all i pebre de rap i llagostins o el guisat de sépia, boletus i carxofes.

Una acció promocional fora de fira, per a portar els sabors mediterranis de Peníscola fins a la capital.

Directe