L’Oficina de Turisme de la Iglesuela del Cid amplia el seu horari per a estiu

S'ofereixen també visites guiades variades

L'Hospederia de La Iglesuela, en una imatge d'arxiu

L’horari d’atenció al visitant de l’Oficina de Turisme de la Iglesuela del Cid s’ha ampliat per a l’estiu amb la intenció de donar un millor servei i cobertura a les necessitats de les persones que s’acosten al municipi. Així doncs, l’Oficina obri tots els dies de la setmana de 10h a 14h i de 16h a 19h des de l’1 de juny. S’ofereixen visites guiades variades, com pel centre històric artístic de la localitat, que inclou entrada a l’església parroquial, en l’antiga masmorra del castell templer, la visita a l’Escala del Palau Matutano Daudén del segle XVIII i a la Casa Aliaga, datada del segle XVI. Aquesta visita pel nucli històric es pot realitzar cada dia o bé a les 12h o bé a les 16.30h.

A més, també s’ofereix la possibilitat de visitar la històrica Casa Aliaga en solitari, amb sessions disponibles els dilluns, dimarts, dijous, divendres i dissabtes a les 11h, per a enllaçar amb la visita general pel poble de les 12h. Els dimecres i diumenges que resten de la setmana es programen visites a l’Ermita del Cid i al jaciment iber-romà a les 10h, encara que aquesta activitat precisa de reserva prèvia amb mínim sis persones. Tota la informació sobre els serveis de l’Oficina de Turisme de la Iglesuela del Cid es pot consultar en turismoiglesuela@gmail.com, en les xarxes socials oficials de l’organisme o en el telèfon 651 611 731.

Directe