La Comarca del Maestrazgo dona a conèixer i valora el Pla Extraordinari de Sostenibilitat Turístics

Un dels principals objectius és la integració dels agents turístics privats

La reunió s'ha fet de forma telemàtica

La tarda del 9 de maig, de manera telemàtica, va tenir lloc una reunió entre l’àrea de turisme de la Comarca del Maestrazgo i agents turístics per a impulsar el Pla Extraordinari de Sostenibilitat Turística en Destins.

En la trobada es van donar a conèixer els resultats de l’enquesta realitzada prèviament als agents locals del territori per a conèixer la seva opinió sobre el Pla.

En la mateixa línia, també es va fer una valoració sobre els resultats obtinguts. I és que, un dels principals objectius de Comarca per al Pla és la integració dels agents turístics de caràcter privat.

A continuació, es va explicar en profunditat el Pla, el seu funcionament i les diferents accions programades per a realitzar. Indicar que tot el projecte que embolica al Pla Extraordinari de Sostenibilitat Turística en Destins és finançat amb el Fons Next Generation de la Unió Europea.

Directe