El Castell de Morella obrirà el dilluns 1 de juny

Aquest és un lloc segur per les seues característiques a l’aire lliure amb espais amples

El Castell de Morella obrirà el dilluns 1 de juny

Morella, junt amb tota la Comunitat Valenciana, entrarà en la Fase 2 de la desescalada el pròxim dilluns 1 de juny. D’aquesta manera, el Castell de Morella reobrirà les seues portes com un espai segur que permet guardar la distància social per les seues característiques a l’aire lliure. Així, el Castell segueix els protocols de neteja i desinfecció necessàries i aplica les diferents mesures i senyalització per a garantir la seguretat de totes i tots.

La regidora de Cultura i Patrimoni, Rocío Querol, ha destacat que “el Castell de Morella és el principal monument de la ciutat i té unes característiques d’espai a l’aire lliure amb amplitud que permet guardar la distància social i, per tant, garantir la seguretat de totes i tots”. L’edil ha explicat que “el Castell segueix els protocols i mesures de seguretat amb la neteja i desinfecció necessàries, així com una senyalització especial”. Rocío ha volgut “animar a visitar Morella i el seu Castell sense oblidar que cal seguir les indicacions sanitàries i evitar el contagi de la COVID-19”. Finalment, ha comentat que “l’exposició Vampirs a Morella! de Joan Perucho a les Sales Gòtiques també obrirà a partir de la setmana que ve”.

Cal explicar que els dies 4 i 5 de juny la part superior del Castell de Morella estarà tancada a causa de les obres de rehabilitació de les torres de Sant Francesc i La Pardala. Així, es podrà visitar el Convent de Sant Francesc i el seu claustre de manera gratuïta.

Exposició Vampirs a Morella!
de Joan Perucho

L’exposició Vampirs a Morella! ubicada a les Sales Gòtiques de l’ajuntament obrirà les seues portes el dimarts 2 de juny. Aquesta es podrà visitar de dimarts a diumenge amb horaris de matí des de les 11.00 hores fins a les 14.00 hores. Els caps de setmana també estarà oberta a la vesprada de 16.00 hores a 19.00 hores. La seua inauguració estava prevista per al passat 14 de març, però es va suspendre pel coronavirus.

Cal recordar que aquest any 2020 es commemora el centenari del naixement de Joan Perucho, un dels principals novel·listes catalans del segle XX. Així, cal explicar que Perucho va escriure un dels seus llibres, Les històries naturals, sobre les Guerres Carlines, el General Cabrera i ambientat a Morella. D’aquesta manera, la ciutat s’ha sumat als actes de celebració d’aquest centenari i alberga l’exposició Vampirs a Morella!

Directe