La rehabilitació i millora de l’alberg de la Fàbrica Giner “un nou projecte aturat i sense data”

Des del PSPV Morella afirmen que "treballarem i defendrem que esta inversió no es perga, com està passant amb altres projectes"

Una visita a la Fàbrica Giner, en una imatge de març

Des del PSPV Morella “volem lamentar una nova inversió aturada i sense data que estava prevista en la nostra ciutat. Es tracta de la rehabilitació i millora de l’alberg Francesc de Vinatea, ubicat en la Fàbrica Giner, i que comptava amb un pressupost de 500.000 euros”. Un projecte finançat per Turisme CV i per executar l’Ajuntament, tal com en el mes de març van detallar, en una visita junt als tècnics, Rhamsés Ripollés i Herick Campos, alcalde i director general de turisme, respectivament, en aquell moment

El projecte tècnic, realitzat per l’Ajuntament, va ser entregat a l’ens autonòmic i estava previst executar-lo durant la tardor i hivern, “aprofitant els moments de menys activitat de la instal·lació i per tant, causant menys molèsties per al seu desenvolupament i la pròpia activitat turística”. La rehabilitació i modernització “havia de suposar, sobre tot ,dos aspectes fonamentals de millora de l’edifici: l’accessibilitat i la climatització. A més estava previst renovar l’equipament i la millora de la distribució d’habitacions i altres serveis”.

“Ineficàciadel govern autonòmic”
i “complicitat de l’Ajuntament”

Com explica la regidora socialista Mª Carmen Escuder, “en estos moments, per part de l’Ajuntament i la Generalitat, no s’ha posat en marxa la inversió. Estem davant d’un exemple més de la ineficàcia del govern autonòmic i de la complicitat des de l’ajuntament per no reclamar i posar en marxa estes inversions tan importants. Una obra i millores que ja es tindrien que estar executant i que ara tenim molts de dubtes que es vagen a fer. Des del PSPV Morella treballarem i defendrem per a que no siga així”.

Ubicat en la Fàbrica de Giner l’alberg Francesc de Vinatea, titularitat de Turisme CV, té una capacitat per a 60 persones i és una instal·lació molt important per a la dinamització turística del municipi, junt a Saltapins.

Directe