El PP defensa la construcció del Parador i garanteix la suspensió de la taxa turística

L'alcaldable popular Jesús Ortí sosté que "ha arribat el moment de canviar per a avançar"

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Morella, Jesús Ortí, ha reivindicat la construcció del Parador Nacional “que el PSOE ha bloquejat provocant un llast a la nostra ciutat incalculable”. Ortí es presenta com “el garant del canvi necessari en polítiques apoltronades en els despatxos” que han “assumit que el consistori és la seu política del PSOE”. I el repte “és demostrar a Morella que una altra manera de gestionar és possible, la que escolta i no imposa, la que dialoga i no emmordassa”.

Al costat del treball dirigit a la construcció del Parador de Turisme, Ortí anuncia “la fi de la taxa turística amb la qual el PSOE de Ximo Puig castiga els professionals que treballen cada dia per a assegurar el millor servei al visitant i amb el seu treball generen ocupació a la nostra ciutat”.

“El potencial de Morella ha d’amplificar-se” i per a aconseguir-lo el candidat del PP proposa “la posada en marxa de la Fira Internacional de la Trufa”, per a “posar en valor aquest or negre que té bressol en les nostres terres”. Un potencial “incalculable”, que “és pol d’atracció turístic i que ha d’obrir fronteres, amb una millora de la connectivitat amb l’aeroport de Castelló, amb Vinaròs i Alcanyís”. El repte és “incrementar els serveis de càrrega per a cotxes elèctrics que fomente la imatge d’una destinació turística sostenible i innovadora”. Al temps, “cal exigir que el programa Turisme Sènior siga realment un instrument eficaç per a la desestacionalització de l’oferta turística”. “Revisar l’existent per a actualitzar les accions i apostar per aquelles que realment generen un retorn positiu”.

En paral·lel, Ortí planteja el patrimoni “com un baluard a explotar”. “Apostem per restaurar la Porta de les Verges, així com el terra i els seients del cor de la Basílica Arxiprestal, al costat dels aqüeductes”. “Fortaleses singulars d’una ciutat que desitgem convertir en la seu de l’Institut Nacional de Paleontologia i treballar per a assentar ací l’escola formativa -estiu i hivern- d’aquest institut en col·laboració amb les universitats”.

Objectius als quals uneix “la convocatòria d’un simposi que convertisca al castell en protagonista i que permeta analitzar i debatre la devolució al seu estat històric original, així com la creació d’un museu a l’aire lliure amb escultures dels personatges històrics més rellevants de la història de la ciutat”.

Directe