“Avui ha estat el dia més important de la meua vida”

Tant Bernabé Sangüesa com Rhamsés Ripollés s'han manifestat a les xarxes socials la vesprada de la presa de possessió

Els 4 regidors d'Independents per Morella

“Avui ha estat el dia més important de la meua vida, el començament dels que de ben segur seran els dies més apassionants”, ha apuntat el nou alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa a les xarxes socials, hores després de la presa de possessió del càrrec.

“Durant aquestes setmanes ho hem explicat bé i ens hem mantingut en allò que vam prometre a la ciutadania. Ací estem, sense engany. De cor i de paraula, d’abraç i sentiment”, explica.

“Avui agafo l’honor i la responsabilitat de ser l’alcalde de Morella, un somni i una lluita constant per a fer del nostre estimat poble un lloc encara millor per a viure. Gràcies a tota la gent de l’equip. Gràcies a tot el poble pel seu suport i pel seu respecte. Gràcies per la generositat a Jesús i a Jesús”, referint-se als dos vots que ha rebut del Partit Popular que li han permès arribar la l’alcaldia. “Gràcies a la família i amics, a Paula. Aquesta és una victòria de tot el poble de Morella”, ha afegit.

“Des d’avui amb Javi, Ana Belén i Ruth lluitarem cada segon pel nostre poble. I com els he traslladat en nombroses ocasions, comptem amb tots els regidors dels altres dos grups municipals”. “Estem ací per Morella, igual que ho ha estat cada membre d’aquesta corporació”.

“A l’alcalde eixint, Rhamsés, gràcies pel teu treball. Un gràcies que estenc a tot el seu equip i a tots els treballadors de l’Ajuntament, la nostra casa, la casa de tots i totes”, conclou.

“Ara, cadascú ha d’assumir
la seua responsabilitat”

També Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella fins avui, ha volgut tindre unes paraules a les xarxes socials en la vesprada del dia en que ha acabat el seu mandat. “Ser alcalde de Morella ha sigut l’honor més gran. Immens és l’agraïment a este poble per tot el que hem fet junts estos anys. Gràcies a tota la gent del meu equip, a la meua gent i als treballadors municipals. Sempre hem intentat fer el millor per tots els nostres veïns i veïnes. Ara, cadascú ha d’assumir la seua responsabilitat”.

“Nosaltres, Mari, Joel, Ana, Joan Carles i jo, junt al nostre partit, des de l’oposició, continuarem estant ací, treballant per Morella i defenent al màxim els seus interessos. Tenim grans reptes per davant i anys ben importants. Morella ha de continuar avançant”, continua exposant Rhamsés.

“Sort i encert a Bernabé Sangüesa, el nou alcalde. Gràcies per tot, Morella”, conclou.

“No es tracta
d’un xec en blanc”

Per la seua part, el portaveu del PP a l’Ajuntament de Morella, Jesús Ortí, mitjançant una nota de premsa, ha donat suport a la investidura de Bernabé Sangüesa com a alcalde de la capital dels Ports perquè “els veïns van parlar clar el passat 28 de maig i ens van instar a canviar el govern perquè Morella puga progressar i generar les oportunitats que mereixen i necessiten els morellans i les morellanes”.

“Els resultats electorals no han donat la majoria a cap dels partits en aquestes eleccions, per tant, els veïns ens han demanat aconseguir acords. Sis de cada 10 morellans han optat per una opció diferent de la del PSOE, i ens correspon a tots assumir la responsabilitat que els veïns han depositat en nosaltres”, ha explicat Ortí.

El portaveu del PP a l’Ajuntament de Morella ha reconegut el treball dels regidors electes de l’agrupació Independents de Morella en totes i cadascuna de les reunions que han mantingut. “Sé que no ha sigut fàcil arribar fins ací i sé que el camí que queda per davant tampoc ho serà”, ha reconegut Ortí.

“Avui és un dia històric per a la ciutat de Morella, però de tots nosaltres dependrà que no es quede només en un dia, perquè de res servirà. El Partit Popular ha facilitat el canvi de govern a l’Ajuntament de Morella i el fa perquè ha treballat, ha lluitat i ha defensat aquest canvi des de fa temps”, ha subratllat Jesús Ortí.

A més, el portaveu del PP a l’Ajuntament de Morella ha matisat que “no es tracta d’un xec en blanc”. “El vot del Partit Popular és perquè l’Ajuntament de Morella canvie. El vot del PP és perquè els proveïdors cobren, per a acabar amb el deute existent, perquè existisca garantia de transparència, per a aconseguir que avancen els projectes que necessita aquesta ciutat, com el Parador, perquè d’una vegada per sempre es rebaixe la pressió fiscal que patim els morellans”, ha explicat Jesús Ortí.

“El canvi comença avui a Morella. Hi ha molt per fer, i des del Partit Popular sempre estarem treballant per i per al futur dels nostres veïns i de la nostra ciutat”, ha conclòs el portaveu del PP a Morella, Jesús Ortí.

Directe