Bernabé Sangüesa pren possessió com a alcalde de Morella

El resultat de la votació ha sigut de sis vots per a Bernabé Sangüesa, els d'Independents per Morella i PP, i cinc per a Rhamsés Ripollés

Bernabé Sangüesa pren possessió com a alcalde de Morella

Bernabé Sangüesa, del partit Independents per Morella, ha pres possessió del càrrec d’alcalde de Morella i liderarà l’equip de govern de la XII legislatura de la ciutat. Així, el ple d’avui inicia una nova corporació municipal amb cinc regidors del PSPV-PSOE, quatre d’Independents per Morella i dos del Partit Popular. Bernabé serà alcalde en minoria amb només quatre regidors, donat que els vots del PP, en principi, no inclouen un pacte de govern.

Discurs íntegre de Bernabé Sangüesa com a alcalde de Morella

El ple d’avui ha començat amb la constitució de la mesa d’edat formada pels edils de més i menys edat. D’aquesta manera, Joan Carles Marcobal i Bernabé Sangüesa han constituït aquesta.

A continuació, la resta de membres han promés o jurat el càrrec. Per a finalitzar l’acte, han celebrat la votació de l’alcalde amb sis vots per a Bernabé Sangüesa, i cinc per a Rhamsés Ripollés.

Discurs íntegre de Jesús Ortí (PP)

Discurs íntegre de l’alcaldable socialista, Rhamsés Ripollés

Pel que fa a la nova corporació els quatre regidors d’Independents per Morella són Bernabé Sangüesa, Javier Amela, Ana Belen Soro i Ruth Martínez.

Els cinc regidors i regidores del PSPV-PSOE són Rhamsés Ripollés, Mari Carmen Escuder, Joel Pascual, Ana Adell i Joan Carles Marcobal. Finalment, els dos del PP són Jesús Ortí i Jesús Lecha.

Directe