Els socialistes busquen un acord in extremis amb Independents

El PSPV no entendria un govern "a conseqüència d'un pacte amb el PP", partit que "sempre ha donat l'esquena a Morella"

La candidatura del PSPV, en una imatge promocional

El partit socialista, ha tornat a demanar, aquest dijous, una nova reunió amb Independents per Morella abans de la investidura “per tal de garantir la governabilitat dels propers anys al nostre poble”, segons han fet públic en un comunicat.

El PSPV, recorden, “va ser el partit més votat, amb un 44,8% dels vots, amb dotze punts d’avantatge sobre la següent formació, la dels Independents. Des del primer moment, s’ha oferit tota la voluntat per sumar a eixa segona formació, que ha obtingut un 32,55% del suport amb la finalitat de generar un govern sòlid i fort, que representaria a més del 76% de la població”.

Seria un govern format per 9 dels 11 regidors i regidores, “en el que es sentiren representats la pràctica totalitat de veïns i veïnes de Morella. Un equip amb plena representativitat per afrontar cadascuna de les responsabilitats i amb plenes capacitats i fortalesa per dur endavant importants projectes que té en marxa la nostra ciutat, així com aquells que puguen vindre en un futur i els anys intensos i il·lusionants que anem a tindre amb importants celebracions com l’Anunci o el Sexenni”, exposen.

La ciutat de Morella, segons els socialistes morellans, “no entendria que la segona força política, amb 4 regidors, fos la que estiguere al front del govern, i molt menys si fos com a conseqüència d’un pacte amb el PP, acceptant els seus vots per a la investidura, un partit que històricament ha donat l’esquena al nostre municipi, atacant-lo des de totes les institucions possibles, motiu pel qual només ha obtingut 2 dels 11 regidors”.

Els veïns i veïnes de Morella, continuen exposant, “no entendrien que el partit que tant ha fet durant tots estos anys pel nostre municipi, garantint una època de creixement i prosperitat com mai, i que ha sigut la força més votada, es quedara a l’oposició per l’inexplicable pacte d’Independents per Morella amb el PP, partit que actualment s’ha aliat amb l’extrema dreta per governar la Generalitat Valenciana”.

El candidat socialista, Rhamsés Ripollés, continua “extenent la mà fins el darrer minut, i crida a la responsabilitat de Independents per Morella per evitar un govern nugat per un PP que mai ha defensat els interessos dels morellans i morellanes, i que només es fonamentaria en llevar del govern al partit socialista”.

Directe