Independents per Morella es reuneixen amb els dos regidors del PP

S'han emplaçat a un segon encontre per als propers dies per "trobar el millor govern per a Morella"

La nova formació Independents per Morella (4 regidors), que té la clau del futur govern municipal de la localitat, continua amb la ronda de contactes amb la resta de formacions polítiques per tal de buscar acords per a la investidura del que serà el proper alcalde. Si la setmana passada va tindre lloc una primera presa de contacte amb el PSPV (5 regidors), en aquesta ocasió s’han reunit amb els dos regidors Populars, Jesús Ortí i Jesús Lecha.

En un comunicat semblant de les dues formacions polítiques, fet públic a les xarxes socials, els independents han exposat com “després d’una intensa reunió de treball amb el Partit Popular on ambdós grups hem exposat les nostres propostes per al futur de Morella, ens hem emplaçat a un segon encontre en els pròxims dies”.

Des d’Independents per Morella “defensem que ara és el moment de treballar amb els nostres equips per a valorar les opcions existents i trobar el millor govern per a Morella”, conclouen.

Directe