Socialistes i independents tindran una nova reunió després de la primera presa de contacte

Independents per Morella es reuniran aquesta setmana amb el Partit Popular

Les dues forces polítiques amb més nombre de vots a les passades eleccions municipals a Morella, PSPV i Independents per Morella, han tingut la primera presa de contacte de cara a la formació del govern municipal. En una trobada a la Casa Ciurana, els cinc regidors socialistes i els 4 de la nova formació independent han mostrat cordialitat elaborant al final de la mateixa un comunicat conjunt que han compartit a les seues respectives xarxes socials.

“Els equips de les dues formacions hem exposat les propostes i les idees per a construir el millor govern per a la nostra ciutat”, apunten.

A més asseguren que “s’ha buscat un apropament de postures per part dels dos equips amb la presència dels futurs regidors” de l’Ajuntament de Morella.

Aquesta primera trobada no ha servit encara per tal de formalitzar cap acord de govern ni decidir qui serà el proper alcalde de Morella, donat que “ara toca traslladar el contingut de la reunió als nostres equips, prendre decisions i retrobar-nos novament” i, per part dels independents, han de reunir-se també aquesta mateixa setmana amb els dos regidors del Partit Popular.

El PP vol un
canvi de govern

Des del Partit Popular ja s’havia fet públic que volen un canvi de govern. La nit electoral felicitaven a Independents per Morella, assegurant al respecte dels bons resultats a les urnes, que “el facen servir com a vertader canvi per a la nostra ciutat”, donat que “el poble de Morella ha votat canvi després de 32 anys de majories absolutes”.

El PP també apuntava ja la nit electoral que “la nostra força té clar este canvi i treballarà en totes les forces per a que este canvi que ha demanat la ciutadania arribe a l’ajuntament”.

Directe