Independents i socialistes es reuneixen avui a Morella

"Comencem la roda de contactes per a establir el millor govern", apunta la formació independent

Ripollés i Sangüesa, amb dues imatges de la campanya electoral

El PSPV de Morella ha anunciat, mitjançant les xarxes socials, que aquest dilluns es realitza “una primera reunió de treball” amb els respectius equips de les dues formacions que van tindre un major nombre de vots en les darreres eleccions municipals del 28 de maig.

Els socialistes, amb 695 vots rebuts i 5 regidors, perdien per primera vegada en 31 anys la majoria donada la irrupció de la primera llista independent, Independents per Morella, que arrencava la seua història amb 505 vots i 4 regidors.

“Amb tota la humilitat, i com a partit més votat, ens sentim concernits i coresponsables en la tasca que ens han atorgat els nostres veïns i veïnes, en les passades eleccions municipals i, per tant, liderar l’acord i el diàleg”, apunten des del partit socialista.

Independents per
Morella

Per la seua part, des d’Independents per Morella, han fet públic també a les xarxes socials, com “després d’una primera setmana molt intensa tot ben just passades les eleccions, amb reunions internes de l’equip d’Independents per Morella i també amb diferents professionals i referents del municipalisme, comencem la roda de contactes amb els partits polítics per a establir el millor govern municipal per a Morella”.

Alhora, confirmaven que “assistirem a la reunió a la qual ens va emplaçar el cap de llista del PSPV-PSOE de Morella, Rhamsés Ripollés. En la mateixa estarem presents per part dels dos equips els qui el dia 17 haurem d’agafar la responsabilitat i l’honor de ser regidors de l’Ajuntament de Morella”

El cap de llista dels Independents, Bernabé Sangüesa, es va reunir divendres amb David García Pérez, president de Centrats en Nules i també president nacional en CCD Coalición de Centro Democrático qui declarava en acabar com “a poc a poc els partits d’àmbit local ens fem pas en la governabilitat dels nostres respectius municipis. Lliures, independents, valents, plurals… sense ningú de dalt que ens diga què hem de fer” i que veia com, amb Sangüesa, es van “sumant sinergies”.

La formació independent té la clau de la propera alcaldia de Morella, donat que se’ls obrin, entre altres, dues principals opcions: pactar amb el PP, que té dos regidors; o aliar-se amb els socialistes, sumant una majoria de 9 regidors dels 11 que té el consistori.

Directe