El PP presenta una candidatura renovada “preparada per a governar Morella”

L'equip que lidera Jesús Ortí "combina l'experiència amb la incorporació de joves i cares molt conegudes"

El Partit Popular de Morella es presenta a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig “amb una llista municipal renovada i preparada per a canviar el rumb de la capital dels Ports”, segons apunten els populars.

L’equip del PP, compost per 13 integrants i que lidera Jesús Ortí, “combina l’experiència amb la incorporació de joves i persones molt conegudes” de Morella. “Il·lusió i ganes de treballar per canviar la mala gestió que pateix Morella són comunes en tots nosaltres. Sabem que una altra manera de governar és possible i volem demostrar-ho baixant impostos i oferint més serveis als nostres veïns”, explica Jesús Ortí.

En el número dos de la candidatura està Jesús Lecha, qui en aquests moments és el portaveu del PP a l’Ajuntament de Morella i sotssecretari general d’Estratègia Política i Comissions Estudi del PP de la província de Castelló.

Paquibel Segura i María José Zamorano s’incorporen a la candidatura i ocupen el tercer i quart lloc, respectivament; mentre que en el cinqué i sisé lloc estan Antonio Manero i Edgar García, “dos joves de Morella lligats a l’àmbit de la cultura”.

Fran Medina, alcaldable en legislatures anteriors; Jacinta Muñoz, actual regidor; Marioara Groza, Javier García i Francisco Segura completen la candidatura, a la qual se sumen com suplementes Javier Ortí i Lucas Ripollés.

↳ Candidatura municipal PP de Morella
▸ 1. JESÚS ORTÍ ADELL
▸ 2. JESÚS LECHA TENA
▸ 3. PAQUIBEL SEGURA BELLÉS
▸ 4. MARÍA JOSÉ ZAMORANO RUBIO
▸ 5. ANTONIO MANERO VIÑETA
▸ 6. EDGAR GARCÍA MARTÍ
▸ 7. FRANCISCO MEDINA CANDEL
▸ 8. JACINTA MUÑOZ GINER
▸ 9. MARIORARA GROZA
▸ 10. JAVIER GARCÍA GUIMERÀ
▸ 11. FRANCISCO SEGURA RIPOLLÉS
▸ Suplent 1 JAVIER ORTÍ BUIG
▸ Suplent 2LUCAS RIPOLLÉS MARÍN

“Eixim a guanyar. Tenim les ganes, el projecte i la il·lusió que necessita Morella per a avançar i eixir d’un govern esgotat que no pensa en les necessitats reals dels seus veïns”, explica Jesús Ortí.

Directe