Jesús Ortí, candidat a l’alcaldia de Morella pel Partit Popular

L'alcaldable considera “fonamental” retornar als veïns “la confiança en un ajuntament que és exemple d'opacitat i mala gestió”

Jesús Ortí, candidat a l’alcaldia de Morella pel Partit Popular
Ortí, en una imatge recent

El coordinador comarcal i president local del PP, Jesús Ortí, liderarà la llista amb la qual el PP es presentarà a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. El partit confia en “un empresari compromés amb el poble i amb gran participació en el teixit associatiu de la Ciutat per a liderar el canvi en un municipi que mereix donar veu als seus veïns. Aqueix és el repte”, tal com ha assenyalat Ortí.

L’alcaldable substituirà en el càrrec a l’actual portaveu per Morella, Jesús Lecha, que també exerceix les funcions de sotssecretari d’Estratègia Política a nivell provincial. “És un repte que assumisc amb il·lusió i amb l’objectiu “fonamental” de recuperar “la confiança del meu poble en un ajuntament que avui és exemple d’opacitat i mala gestió. Transparència i rigorositat amb cada euro que es gestiona són bàsiques”.

En aquest sentit Ortí es mostra convençut que “els canvis són possibles” perquè només el PP garanteix “l’alternativa rigorosa, transparent i responsable que retorne el protagonisme als qui l’han de tindre: els veïns”.

“Avui, lamentablement, tenim un ajuntament incapaç de garantir una gestió responsable dels diners públics, incomplint la llei estatal de pagament a proveïdors, és submís al deute que el Consell de Ximo Puig deu als morellans, i és incapaç de garantir recursos públics acord amb la càrrega fiscal que imposa a les famílies”.

Jesús Ortí, en un plenari de l’ajuntament de Morella, el juliol de 2011

En aquest escenari, “ens presentem amb la convicció de fomentar la prosperitat de comerços, empreses, pimes i autònoms, el repte de protegir les famílies i el desig de complir objectius que, com el Parador, s’han convertit en una mostra més de la propaganda socialista”, ha declarat Ortí.

Directe