La Comarca del Maestrazgo incorpora a tres jòvens menors de 30 anys

Són Andrea, Clara i Adrián, amb estudis en turisme, periodisme i Administració d'Empreses, respectivament

La plantilla de la Comarca del Maestrazgo s’ha ampliat amb tres joves treballadors que ara exerciran les seues funcions per a oferir el millor servei a tots els veïns i veïnes de la comarca.

Són Andrea, Clara i Adrián, amb estudis en turisme, periodisme i Administració d’Empreses, respectivament. Clara i Adrián han sigut contractats mitjançant el ‘Programa de primera experiència professional en les administracions públiques’ llançat pel Govern d’Aragó amb fons europeus. La incorporació d’Andrea, que va tindre lloc al març d’enguany, es va realitzar mitjançant fons propis de l’organisme.

Les tres incorporacions realitzades han reforçat el servei turístic de la Comarca del Maestrazgo. Pel que respecta a una de les places, les seues tasques tracten de donar suport a la gestió turística del destí Maestrazgo amb funcions tant administratives com de coordinació i col·laboració amb altres ens turístics, públics i privats, del territori i d’altres territoris veïns.

En canvi, l’altra plaça realitza suport en la comunicació turística del destí Maestrazgo, necessàries per a millorar la imatge a través de tècniques de comunicació i màrqueting. La tercera oferta de treball també exerceix funcions vàries de suport per a unificar el producte turístic entre la Comarca del Maestrazgo i les diferents localitats que la conformen.

Directe