Els problemes i solucions de la vivenda a Morella

La xerrada informativa d'ajudes a l'habitatge ha estat organitzada per l'oficina Xaloc

Els problemes i solucions de la vivenda a Morella

La vivenda és una de les principals preocupacions a les zones d’interior com Morella i amb l’objectiu d’oferir als veïns tota la informació possible en matèria d’ajudes, l’oficina Xaloc ha organitzat una conferència al Teatre Municipal per a donar informació i resoldre dubtes.

L’objectiu principal era donar nocions bàsiques de l’actual sistema de bonificacions i subvencions que estan a disposició dels particulars per a millorar l’eficiència energètica, restaurar vivendes o passar l’IEE.

Hi ha ara mateixa un gran nombre d’ajudes en diverses matèries relacionades amb l’habitatge, el que fa que algunes siguen molt similars a unes altres i cal tenir clar el que volem fer en les nostres propietats abans de demanar cap subvenció.

L’accés a habitatges de lloguer és un dels problemes que més preocupa i que més atenció genera, ja que l’oferta és molt limitada i molta gent està interessada a llogar.

Marga Casanova treballa a l’oficina Xaloc

En aquest sentit, el famós bo de lloguer jove està cada cop més a prop després que el ministeri hage aprovat el Pla de ivenda per al període 2022-2026.

L’oficina Xaloc està a disposició de tots els morellans, tant per a oferir informació com per a assessorar en tràmits o recerca d’ajudes.

Directe