L’Oficina de Vivenda informarà sobre totes les ajudes a la rehabilitació d’edificis

El 16 de març tindrà lloc una xerrada al Teatre a les 19.00 hores

L'oficina Xaloc, en una imatge recent

L’Oficina de Vivenda de Morella ha organitzat una xerrada informativa sobre les novetats en ajudes a la rehabilitació d’edificis. Aquesta tindrà lloc el dimecres 16 de març a les 19.00 hores al Teatre Municipal amb l’objectiu de mostrar les diferents subvencions disponibles i pròximes, així com resoldre els dubtes de la ciutadania al voltant de totes les actuacions. Cal explicar que tota la informació relativa a les ajudes relatives a l’habitatge, està disponible a la pàgina web municipal.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “actualment hi ha diferents subvencions de rehabilitació i millora de vivenda entre les quals destaquen les d’eficiència energètica i autoconsum i energies renovables” i ha afegit que “també hi ha per a realitzar l’informe d’avaluació de l’edifici o millora de l’interior de l’habitatge i accessibilitat entre altres”. L’edil ha explicat que “es tracta d’una iniciativa d’aquesta oficina per a informar sobre totes estes ajudes i resoldre els dubtes que tinga la ciutadania” de manera que “animem a totes les persones interessades a millorar les seues vivendes a vindre i aprofitar tota la informació de l’Oficina de Vivenda”.

Actualment hi ha sis ajudes disponibles. Aquestes són PREE 5000 per a la rehabilitació energètica d’edificis en municipis de repte demogràfic, per a la redacció de l’informe d’avaluació de l’edifici (IEE.CV), el Pla Renhata 2022 per a la millora de les condicions en l’interior de l’habitatge, realització d’instal·lacions d’autoconsum amb fonts d’energia renovable, realització d’instal·lacions d’energies renovables tèrmiques en el sector residencial o incorporació de bateries en instal·lacions existents d’autoconsum amb fonts d’energia renovable.

Oficina de Vivenda
de Morella

Cal recordar que l’Oficina de Vivenda de Morella està dins de la Xarxa Xaloc de la Generalitat Valenciana. Aquesta gestiona diferents aspectes d’habitatge a la ciutat, de manera que, a més de les ajudes, s’encarrega de la gestió de Morella Lloguer amb l’actualització de la base de dades de vivenda privada i mostrar aquelles disponibles. També donen informació sobre les bonificacions i deduccions fiscals sobre l’impost de construccions.

Directe