L’accés al polígon industrial de Morella es millorarà a principis d’any

Continuen les actuacions amb la instal·lació de les càmeres de seguretat i l’ampliació de l’enllumenat públic

El polígon industrial Les Casetes està immers en actuacions de millora de les seues instal·lacions amb l’ajuda que va anunciar l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) al mes de març. Així, actualment s’instal·len les càmeres de seguretat en aquesta zona, així com l’ampliació de l’enllumenat públic prevista amb fanals que utilitzen panells solars i són més eficients energèticament. A més, amb aquesta subvenció, també s’ha previst la millora de les zones verdes i talussos dins del polígon industrial.

D’altra banda, cal explicar que dins de les obres de millora de la carretera N-232 des de l’Hostal Nou fins al límit de província, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, s’ha compromés en realitzar actuacions en la glorieta d’accés al polígon. Aquesta presenta un paviment en mal estat a causa de la quantitat de trànsit pesat que alberga. Així, és necessària una actuació de condicionament urgent, de manera que la millora s’iniciarà, com li acaben d’anunciar a l’ajuntament de Morella, després de les vacances de Nadal. A més, també s’ha actuat en un tram de l’N-232 pròxim al polígon i, per a finals de gener, està previst que tota l’actuació estiga finalitzada si les condicions meteorològiques ho permeten.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “es tracta d’unes actuacions molt importants per a millorar l’accés i seguretat al polígon industrial de Morella” i ha afegit que “la millora de la glorieta d’accés és una reivindicació de fa molt de temps i que l’ajuntament ha arreglat en diverses ocasions pel mal estat del paviment en aquesta zona”. L’edil ha explicat que “actualment es realitzen els treballs d’instal·lació de les càmeres per augmentar la seguretat del polígon” i ha afegit que “en alguna ocasió s’han produït robatoris, per la qual cosa és necessària la instal·lació de sistemes de seguretat que pal·lien aquest problema”.

Cal recordar que al mes d’agost es va iniciar la instal·lació d’un depòsit de gas per abastir a les empreses del polígon industrial Les Casetes. D’aquesta manera, els treballs ja han finalitzat i l’empresa subministradora, Iberpropano, realitza actualment les últimes revisions per a donar servei a totes les indústries i serveis que ho sol·liciten al més prompte possible.

Directe