Instal·lat el dipòsit de gas al polígon Les Casetes

La nova xarxa podria estar en funcionament al mes d’octubre

Instal·lat el dipòsit de gas al polígon Les Casetes

Tal com s’havia previst, aquest dimarts, s’ha instal·lat el nou dipòsit de gas que abastirà tota la zona del polígon Les Casetes de Morella, a més també s’ha començat a fer totes les conduccions pertinents perquè les empreses del polígon es puguen beneficiar d’aquest servei que no sols permetrà abaratir costos en el subministrament de combustible sinó també, millorar la competitivitat.

Els treballs d’instal·lació s’han dut a terme a través de l’empresa Iberpropano. El seu gerent Alvaro Varaderey ha explicat que, a més de soterrar el dipòsit, ara caldrà fer un seguit d’inspeccions perquè la nova xarxa de gas puga estar en funcionament al voltant del 15 d’octubre.

Actualment es tracta d’una xarxa de gas natural, però aquesta servirà també per a altres energies com el biogàs. Amb tot, l’empresa Iberpropano es posarà en contacte amb totes les empreses perquè es puguen acollir a aquest nou projecte.

D’altra banda, també s’està treballant en altres millores al polígon com la modificació urbanística per a ampliar el sòl industrial o la millora de la videovigilància i l’enllumenat públic.

Directe