150 hores de feina per netejar a la Serra d’Irta

Per tal de retirar els residus abocats de manera descontrolada

L’Ajuntament de Peníscola ha destinat un total de 105 hores de l’equip de la brigada de neteja en el municipi per a retirar els residus abocats de manera descontrolada al Parc Natural de la Serra de Irta, la gestió del qual depén de la Generalitat Valenciana.

“Després de l’alerta rebuda per part d’una veïna sobre aquest abocador, aquesta administració local ha assumit els treballs per a evitar mals majors i un desastre natural que haguera pogut ser molt més greu si haguera donat origen a un incendi” ha explicat el mateix regidor de Serveis, Jorge Rovira.

Les regidories de Serveis i Medi Ambient preguen a la ciutadania respecte per aquest entorn natural perquè no es repetisquen aquestes situacions de risc.

Directe