Peníscola denuncia falta de recursos per a netejar el Parc Natural de la Serra d’Irta

Els residus s'acumulen en aquest espai natural protegit

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Peníscola està valorant, juntament amb l’àrea de Serveis, intervindre en el Parc Natural de la Serra d’Irta “davant la inacció de la Conselleria” enfront de problemes com l’acumulació de residus en aquest espai natural protegit, tal com ha explicat l’edil de l’àrea, Miguel Castell.

En una zona de pineda s’han identificat multitud de residus sòlids per retirar, des del consistori el mateix regidor ha contactat amb la Direcció del Parc Natural, i ha constatat la falta de recursos per part del Parc per a afrontar la retirada de tots els envasos abocats en la zona.

“Encara que no ens corresponga i siga competència de Conselleria, l’Ajuntament valora la intervenció en el parc per a retirar enderrocs, és inacceptable que aquest espai natural estiga així” ha valorat Castell.
L’edil s’ha referit al Pla Rector del Parc, aprovat en 2007, que estableix dins dels seus objectius resoldre les possibles problemàtiques relacionades amb l’acumulació de residus o abocaments, “tasca que, clarament, no estan duent a terme” ha insistit.

Directe