“Ximo Puig bloqueja 1,5 milions a la residència amb el silenci còmplice de l’alcalde”

Per al portaveu del PP, "qui hauria de defensar als morellans, calla en lloc de denunciar-ho"

Jesús Lecha va intervindre telemàticament al darrer plenari

La residència de la Gent Gran de Morella “segueix sense ingressar un sol euro dels 1.489.000 euros que la Generalitat Valenciana havia d’haver abonat per a sostindre la gestió i finançament del centre de majors. La negativa del Consell a injectar un sol euro demostra l’abandó amb el qual el president del Consell, Ximo Puig, castiga els majors que tenen en aquestes instal·lacions la seua llar i constata la nefasta gestió dels recursos públics”, segons el portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha.

Lecha ha qüestionat que “en el pitjor moment sanitari, motivat per la pandèmia del coronavirus, estem patint la pitjor de les gestions. I ho paguen els nostres majors i els professionals que els atenen, que veuen com els fons que haurien d’haver-se ingressat segueixen, a un mes de tancar l’exercici, sense injectar-se”.

El portaveu popular ha “posat en valor el treball i implicació dels treballadors d’un centre que, per damunt d’aquesta situació, han donat tot per a cuidar als majors que tenen la seua llar en la residència. Són herois i valents que han demostrat i demostren una humanitat sense límits, digna d’elogi”.

Lecha apunta que “sabem que els residents estan en les millors mans” però que “tenim els pitjors polítics per a afrontar aquesta crisi, perquè si indigne és que el Consell no haja ingressat un sol euro al geriàtric, dramàtic resulta que l’alcalde de Morella es calle per a defensar al seu cap de files”. “Va reconéixer en el ple de l’ajuntament del passat dijous que estava al corrent de la situació, i fins i tot va afirmar que a penes feia uns dies s’havia signat el conveni, però no va saber donar una sola explicació”.

El seu “silenci enfront d’aquesta nefasta gestió li fa còmplice. Mentre que ell i els regidors alliberats tots els mesos han cobrat la seua inflada nòmina, uns altres, els que més necessiten de l’ajuda de l’administració com és la residència, han percebut zero euros. Si no sap o no vol defensar als seus per no enfrontar-se a Puig que deixe el càrrec i done pas a una altra persona que antepose els interessos dels ciutadans que administra a les sigles del partit en el qual milita”, conclou el portaveu popular.

Directe