La Generalitat destina 1,48 milions d’euros per a la residència de Morella

La direcció i gestió del centre la duu a terme la Congregació de la Consolació

La residència de Morella, en una imatge recent

El ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i la Congregació Germanes de La nostra Senyora de la Consolació per a la gestió i finançament de la residència per a persones majors en situació de dependència de Morella durant l’exercici 2020.

Mitjançant aquest conveni, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives finança amb 1.488.967 euros la gestió i funcionament d’aquest centre residencial de Morella.

Roda de premsa íntegre del Ple del Consell amb Mònica Oltra

La Congregació Germanes de La nostra Senyora de la Consolació s’encarrega de la direcció i la gestió d’aquest centre per a persones majors en situació de dependència. El centre ofereix als usuaris, en funció del seu nivell de dependència, suport en la realització de les activitats de la vida diària, atenció sanitària, rehabilitació de les capacitats i atenció geriàtrica integral.

La Congregació Germanes de La nostra Senyora de la Consolació és una entitat sense ànim de lucre amb una llarga trajectòria de dedicació a l’atenció a les persones majors.

Des de 1999 la Generalitat i la Congregació han vingut establint fórmules de col·laboració per a la gestió de la residència per a persones majors de Morella que gestionen.

Directe