Jacinta Muñoz Giner, nova regidora de l’Ajuntament de Morella

Després de la dimissió d'Enric Ahís el passat gener, ha pres ara possessió del càrrec en un ple extraordinari

Morella ha celebrat el primer ple telemàtic de l’ajuntament en el que només han estat a l’edifici del consistori l’alcalde Rhamsés Ripollés, la secretària accidental i la que ja és la nova regidora del grup popular, Jacinta Muñoz Giner.

Muñoz ha pres possessió aquest dijous, 21 de maig, vora quatre mesos després que abandonara el càrrec Enric Ahís, de qui es va donar compte de la renúncia i cessament el 30 de gener passat.

Jacinta Muñoz Giner formava part de la candidatura pel Partit Popular a les eleccions locals de maig de 2020. Ocupant el número 5 de la llista, seu des d’avui a una de les dues cadires de regidors que va obtindre el seu partit a la que ha arribat després de les renúncies de Fernando Villalonga -que no va arribar a prendre possessió i qui va arribar a declarar que el PP de Morella “me importa un huevo”-; del ja nomenat Enric Ahís, que ha estat poc més de mig any i de Patricia Gracia Gómez, qui tampoc va arribar ni a prendre possessió.

L’Ajuntament de Morella ha compartit a les xarxes socials les imatges d’aquest inusual ple amb més cadires buides que plenes i del que la resta del regidors han pogut participar des de les seues cases.

Directe