Peníscola es veu obligada a reobrir els vials bloquejats

L'alcalde, Andrés Martínez, demana de nou al govern "que recapaciten"

Foto: @ajuntpeniscola

Amb l’arribada de la Setmana Santa i el perill que comporta l’accés a les segones residències -prohibit pel confinament de l’Estat d’Alarma-, a Peníscola es va posar blocs de formigó a camins secundaris per tal que els possibles turistes accediren a la localitat i blindar així la població. Des de Delegació del Govern s’obligava a la seua retirada.

Finalment, “el govern d’Espanya va portar unes màquines ahir [dissabte, 11] per a llevar els blocs de formigó situats en vies secundàries de Peníscola, que en cap cas privaven de l’accés a les vies principals. Ara deixen més desprotegits als nostres veïns”, assegura l’alcalde Andrés Martínez en un missatge a les xarxes socials, que conclou apuntant que “avui hem tornat a demanar que recapaciten”.

Aquest diumenge de Pasqua, segons l’ajuntament, “la policia local de Peníscola segueix amb el control d’accessos. Després de la reobertura de les vies secundàries ahir per part del Govern, s’han desplaçat les patrulles de forma intermitent” per a seguir els controls.

Segons l’ajuntament de la localitat, “ja s’han identificat vehicles transitant per aquestes”.

Directe