“S’estan centrant els esforços en personal i material” cap al focus de la residència

Rhamsés Ripollés vol "transmetre un missatge d'ànim i de força" cap a la població

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, després de fer-se públiques les dades oficials que apunten a un brot de coronavirus a la Residència San Joan Baptista de Morella, s’ha adreçat als veïns en un missatge en video. ·Des de l’Ajuntament estem fent tot el esforç possible amb l’objectiu que el servei la residència sigue el millor possible, centrant els esforços en el reforç necessari de material i personal”, apunta Ripollés.

Un altre dels objectius és “el màxim control del focus de contagi, localitzat a la residència, pel que hem d’evitar que apareguen altres focus, pel que s’està prestant un servei d’ajuda per a les persones en quarantena”.

Suport a les persones
més vulnerables

Des del municipi s’han adoptat diferents mesures per a continuar reforçant els serveis de suport a les persones més vulnerables com la gent gran. En aquest sentit, l’ajuntament ha establert un pla d’ocupació de noves contractacions de personal per al servei d’ajuda a domicili, i per la seua part, la Conselleria i la Residència han contractat també personal de reforç. Per a totes estes persones, l’ajuntament ha facilitat vivendes a la seua disposició. Aquestes són algunes de les mesures més importants que ja estan en marxa.

A més, Serveis Socials de l’ajuntament de Morella estan operatius per via telefònica al número 964 16 00 34-5 amb un horari de 8.00 hores a 15.00 hores. Així, les persones que tinguen alguna necessitat ho han de comunicar a aquest servei.

En el missatge, l’alcalde de Morella ha volgut puntualitzar que no hem de fer cas a rumors, sinó que “hem d’atendre a les xifres oficials” que dona cada matí la conselleria de Sanitat, i cal tindre cura amb el que es diu “perquè darrere de cada número hi ha persones i famílies” afectades per la pandèmia del coronavirus.

Directe