Sanitat confirma tres morts per coronavirus a la residència de Morella

Un total de 28 residents han donat positiu i un total de 8 treballadors també estan afectats pel covid-19

Sanitat confirma tres morts per coronavirus a la residència de Morella

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha actualitzat aquest matí de dilluns la situació de les residències de majors de la Comunitat Valenciana. Ha confirmat oficialment que, al centre de majors de Morella, hi ha hagut tres defuncions en total de coronavirus, el cas ja conegut del passat diumenge i dos nous morts aquest cap de setmana.

La consellera Barceló, davant de la pregunta dels mitjans de comunicació, també ha confirmat que hi ha un total de 28 residents d’aquest centre que han donat positiu i un total de 8 treballadors que també estan afectats pel covid-19 i, per tant, en quarantena.

Tots els majors d’aquest centre es troben aïllats els uns dels altres des de l’inici de la crisi del coronavirus. El centre es troba en “vigilància activa sanitària” segons ha apuntat la pròpia consellera.

Residències sota
vigilància

Fins al moment s’han detectat casos positius en 69 centres en diversos graus, distribuïts de forma desigual (7 a la província de Castelló, 17 a la província d’Alacant, 45 a la província de València):

Roda de premsa íntegra d’Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana

▸ Residents que han donat positiu: 399 (50 a la província Castelló, 159 a l’Alacant i 190 a la província València)
▸ Personal treballador que ha donat positiu: 112 (14 a la província Castelló, 27 a l’Alacant i 71 a la província de València)
▸ Residents que han mort: 73 (4 a la província de Castelló, 45 en la d’Alacant i 24 a la província València)

En aquests moments, es troben baix vigilància activa de control sanitari les residències Santa Elena de Torrent, L’Acollida de València, la residencia Saba de Requena, DomusVi d’Alcoi, DomusVi Babel d’Alacant, Sant Joan Baptista de Morella i la residència Santa Gràcia de Vila-real.

Directe