L’Ajuntament de Portell aprova per unanimitat el pressupost per a 2020

La xifra ascendeix a 470.774,54€

L’Ajuntament de Portell va celebrar fa poc un plenari per tractar el pressupost destinat a l’exercici 2020. Aquest pressupost, que ascendeix a 470.774,54€, va ser aprovat per unanimitat per tots els membres del govern local. Del pressupost cal destacar que no hi ha cap novetat respecte als impostos municipals, que no augmenten des de fa més de 12 anys.

D’altra banda, cal destacar que una part important del pressupost va destinat a les inversions: la Casa Abadia es veurà immersa en obres de rehabilitació i condicionament a través de fons del Pla Eòlic.

Així mateix, es finalitzarà la reparació del tram del carrer Major fins la Plaça i també es renovarà el carrer de la placeta. Aquestes obres es finançaran tant de fons propis de l’Ajuntament com del Pla 135 de la Diputació.

D’altra banda, es millorarà el camí rural que uneix els municipis de La Cuba i Portell, ja que s’ha vist greument desgastat degut a les nevades ocasionades pel temporal Gloria. S’estima que per aquesta actuació es destinaran 30.000€.

A més, en aquest pressupost també hi ha una partida reservada a la instal·lació de comptadors intel·ligents a les cases del municipi, així com el finançament d’un projecte turístic de senyalització i audioguia per tal de senyalitzar les muralles i els treballs d’arqueologia que s’han realitzat recentment.

Dins del pressupost es troba també una partida reservada per a la contractació de personal de secretaria, ja que actualment l’Ajuntament disposa d’un treballador habilitat, però no compta amb cap secretari.

Directe