Èxit de la V Morella negra com la trufa

Escriptors i lectors s'han trobat en el cap de setmana més negre

Acaba amb èxit la V edició del festival gastro-literari que trau la part més negra de Morella unint els crims literaris amb la incomparable fragància de la trufa melanospòrum. Les sales de l’Ajuntament de Morella s’han quedat menudes en aquesta ocasió en les múltiples taules i presentacions que han parlat tan de ficció com de realitat.

L’organització valora de forma molt positiva aquesta edició del festival, que ja s’ha consolidat com una de les dates claus per als amants de la novel·la negra. Un cap de setmana molt positiu tant per escriptors com lectors, en el que de forma molt pròxima i familiar poden trobar-se i intercanviar valoracions.

La llotja de l’Ajuntament, que es converteix per un cap de setmana en el saló gastroliteràri Sergio Beser, és un dels múltiples llocs on es produeixen aquestes trobades. Allí, els amants del crim poden adquirir la seua pròxima aventura literària dedicada pel seu autor. Però la tertúlia també ix al carrer en un context més informal, com és el cas dels vermuts literaris entre els porxes del carrer Blasc d’Alagó.

Morella Negra com la Trufa ja s’ha assentat com un dels principals festivals de novel·la negra del calendari, que ja posa la mirada en la VI edició del certamen que arribarà l’últim cap de setmana de febrer del 2021.

Lectors de tota la geografia nacional ha pogut disfrutar d’aquest encontre gastro literàri que ha tret la part més negra de la ciutat medieval amb les paraules dels múltiples ponents que han participat en aquestes jornades on la trufa i la novel·la negra han tornat a ser les protagonistes.

Directe