Nou agents s’incorporen al cos de la Policia Local de Benicarló

Se sumen als quatre agents que es van incorporar a principis d’any

El cos de la Policia Local de Benicarló compta des d’aquesta setmana amb nou agents més, que s’han incorporat pel torn lliure, i que se sumen als quatre agents que es van incorporar a principis d’any a través del torn de mobilitat.

Ara, els nou agents començaran la seua formació acadèmica a l’IVASPE. Superada la formació, que s’allargarà durant quatre mesos, i el període de pràctiques de dos mesos que realitzaran a Benicarló, els agents s’incorporaran definitivament al cos de la Policia Local.

El regidor de Policia, Ilde Añó, s’ha mostrat satisfet per haver cobert les necessitats de la plantilla de la Policia Local pel que fa als llocs d’agent, encara que ha assegurat que «seguim treballant per a complementar el cos, especialment els llocs de l’escala de comandament».

Directe