Quatre agents s’incorporen al cos de la Policia Local de Benicarló

Altres 9 agents s’incorporaran una vegada hagen finalitzat la formació

Avui han començat a treballar els quatre agents de Policia Local que s’han incorporat a la plantilla a través del torn de mobilitat. Els altres 9 agents que han superat el procés selectiu per torn lliure s’incorporaran una vegada hagen finalitzat la formació a l’IVASPE.

El cos de Policia Local de Benicarló compta des d’avui amb quatre nous agents que tenen la plaça amb propietat. Els agents s’han incorporat de manera definitiva a la plantilla a través del torn de mobilitat que permet als agents traslladar-se de població mitjançant un concurs de mèrits.

A banda d’aquests quatre agents, en els propers mesos s’incorporaran a la Policia Local de Benicarló 9 agents més a través de torn lliure. Una vegada finalitzat el procés selectiu, els 9 agents començaran la seua formació acadèmica a l’Institut Valencià de Seguretat Pública (IVASPE). Superada la formació, que s’allargarà durant quatre mesos, i el període de pràctiques de dos mesos, els agents s’incorporaran definitivament al cos.

Directe