El Centre de Salut tornarà a l’església de Sant Miquel a setembre

L’actuació, que encara la recta final, millorarà el servei sanitari a la ciutat i facilitarà el treball del personal mèdic

El Centre de Salut tornarà a l’església de Sant Miquel a setembre

L’actuació de millora del Centre de Salut de Morella continua amb l’objectiu d’oferir un servei sanitari més complet i eficient, així com renovar les instal·lacions, tant les consultes, com les sales de reunions i descans del personal sanitari.

Així, està previst que les obres finalitzen durant el mes d’agost i al setembre comence a traslladar-se el servei sanitari de tornada des de l’edifici del CISE fins a l’església de Sant Miquel.

El Centre de Salut està ubicat dins de l’església de Sant Miquel, per la qual cosa, les obres tenen una complexitat i característiques particulars. Amb aquesta millora, s’amplia el nombre de consultes, així com s’incorporarà el servei de radiologia a Morella, el qual s’instal·larà durant el mes d’agost. A més, les estances de descans del personal sanitari s’han condicionat i millorat.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat “la importància d’aquesta actuació per a millorar el servei sanitari i les instal·lacions de manera que tinguem un Centre de Salut de primera com reivindiquem des de fa molt de temps”.

L’edil ha explicat que “el nou Centre de Salut tindrà servei de radiologia, la qual cosa evitarà desplaçaments fins a l’Hospital de Vinaròs i el temps que això comporta”.

Finalment, Rhamsés ha afegit que “l’edifici del Centre de Salut de Morella és molt característic per estar ubicat en una església i no ha tingut cap millora important des que es va construir als anys 80”.

Cal recordar que durant el transcurs de les obres al Centre de Salut, el servei estarà ubicat a l’edifici del CISE i els serveis d’emergències a l’Hostal Nou. D’aquesta manera, es busca oferir els serveis de la millor manera possible i desenvolupar l’obra de la forma més eficient.

Directe