S’adjudica l’equip de rajos X per al remodelat Centre de Salut de Morella

Continuen les obres del Centre de Salut de Morella, una complexa actuació a l’antiga església de Sant Miquel

S’adjudica l’equip de rajos X per al remodelat Centre de Salut de Morella

Les obres del Centre de Salut de Morella continuen amb l’objectiu de millorar el servei sanitari de la ciutat i l’accessibilitat de l’edifici. Així, aquesta actuació a l’edifici de l’església de Sant Miquel avança amb la construcció de noves consultes, la instal·lació de noves consultes, així com sales de reunions i descans per al personal sanitari. Cal destacar que, a més, la Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la Generalitat Valenciana ha adjudicat l’equip de rajos X per al nou servei de radiologia ubicat en aquest centre.

La regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, ha destacat que “aquesta actuació és molt important per a millorar el servei sanitari de manera que s’atendrà millor als i les pacients, el personal sanitari tindrà millors condicions i, en definitiva, tindrem un Centre de Salut de primera com portem molt de temps reivindicant”.

L’edil ha explicat que “amb el nou servei de radiologia s’evitaran desplaçaments com fins ara que la gent anava fins a l’Hospital de Vinaròs”.

A més, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha afegit que “l’edifici del Centre de Salut de Morella és molt característic per estar ubicat en una església i no ha tingut cap millora important des que es va construir als anys 80”.

El Centre de Salut de Morella està ubicat a l’edifici de l’església de Sant Miquel, per la qual cosa presenta complexitat a l’hora d’abordar reformes, a més, la construcció sanitària és dels anys 80. Aquesta actuació pretén fer més operativa la tasca del personal mèdic amb la comunicació de les consultes.

Cal recordar que durant el transcurs de les obres al Centre de Salut, el servei estarà ubicat a l’edifici del CISE i els serveis d’emergències a l’Hostal Nou. D’aquesta manera, es busca oferir els serveis de la millor manera possible i desenvolupar l’obra de la forma més eficient.

Directe