Eduardo Manero i Paquita Carbó, premi al “Compromís i dedicació”

"En la tenda Electrodomésticos Manero han estat 34 anys", es recorda a la Festa del Comerç

Van obrir la seua tenda l’any de l’Anunci del 49 Sexenni (1987). El seu establiment a penes tenia 10 metres quadrats, però estava ben situat…a la plaça… al carrer porticat. En una reunió a València els van dir que les tendes d’electrodomèstics de menys de 100 m², no tenien futur… però en eixe emplaçament van aguantar 18 anys, 3 sexennis. Probablement era la tenda d’electrodomèstics més menuda del planeta.

Després canviarien la tenda dues portes més avall, per poder disposar de més espai, i hagueren continuat donant servei altres 3 sexennis més, però ha arribat abans el temps de la seua jubilació i d’eixe descans ben guanyat, per què si bé en la tenda Electrodomesticos Manero han estat 34 anys, en són un grapadet més els que porten treballant.

Eduardo i Paquita ara podran dedicar més temps a les seues aficions, a la seua família, i especialment als seus néts als que, sens dubte, podran contar amb pels i senyals la gran revolució que s’ha viscut a les darreres tres dècades en el món dels aparells electrodomèstics, cada cop més intel·ligents… novetats contínues a les que els dos s’han hagut d’adaptar formant-se i informant-se, per oferir als clients la darrera novetat…

El premi Els Ports Ràdio «Compromís i dedicació» de la Festa del Comerç és per Eduardo Manero i Paquita Carbó.

Directe