Manolo Querol i Mª Carmen Segura, VirtuarchStudio, Apivillores i Paquita Carbó i Eduardo Manero, Premis del comerç

S'han lliurat els guardons de la Festa del Comerç

L’Ajuntament de Morella, l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca i Comunicacions dels Ports van celebrar anit l’entrega dels Premis del comerç 2021. En aquest acte es van reconéixer el treball de diferents establiments i comerços en les diferents categories del guardó. Així, VirtuarchStudio va obtindre el premi de Disseny i innovació, Manolo Querol i Mari Carmen Segura, el d’Empresa amb història, Apivillores, Empresa emprenedora i Paquita Carbó i Eduardo Manero han rebut el premi al compromís i dedicació.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha donat “l’enhorabona als comerços premiats en aquesta edició per la seua implicació i dedicació per a explotar les oportunitats d’aquesta comarca”. L’edil ha destacat que “els diferents establiments i comerços de Morella són molt importants, ja que mantenen la ciutat viva” A més, ha comentat que “Morella té un comerç divers i de qualitat que permet obtindré diferents productes sense desplaçar-se a nuclis de població més grans”.

La festa del comerç vol servir per a remarcar la importància del comerç local, i en estos moments marcats encara per la crisi sanitària derivada de la pandèmia de la COVID-19, ressaltar l’esforç que continuen fent els i les comerciants de la nostra comarca, que encara en aquests temps incerts, han continuat invertint, millorant i innovant per oferir millor servei, més varietat i qualitat, al mateix temps que generen nombrosos llocs de treball que ajuden al manteniment de la població.

L’acte també ha servit per a donar inici a la campanya Compra al teu poble i s’han presentat les noves caixes Regala Morella. En aquesta edició i com es va fer l’any passat, les caixes de 50 euros, inclouen 5 euros més de regal, i en les de 100 euros, 10 de regal. A més, aquestes caixes de regal no suposen comissions per als comerços que participen i l’Ajuntament de Morella assumeix totes les despeses de la iniciativa.

Samarretes solidàries
per La Palma

L’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España ha iniciat una campanya solidària de suport a les persones afectades per l’erupció del volcà a l’illa de La Palma. Així, aquesta es tracta de la venda de samarretes amb un disseny especial, la qual tindrà un preu de 10 euros i s’ha comptat amb empreses canàries per al seu disseny i fabricació. La samarreta consta de la imatge de l’illa, el logo de l’associació i la frase “Los Pueblos Más Bonitos de España con la isla más bonita”.

Cal explicar que des de l’Ajuntament de Morella es facilitarà tota la informació a través dels diferents canals municipals. Les samarretes tindran un preu de 10 euros i es poden demanar a través del correu electrònic ajuntament@morella.net indicant el nom, cognoms, talla i mail de contacte. Així, es farà la reserva de la samarreta i s’informarà sobre com fer el pagament i recollir-les.

Directe