Apivillores, premi a la “Empresa emprenedora”

"Treballen la mel, el safrà, les aromàtiques i la nostra història i patrimoni", es recorda a la Festa del Comerç

Com a Empresa Emprenedora de la Festa del Comerç destaquem enguany l’empenta d’uns joves que després de formar-se a la Universitat van decidir tornar a la seua terra i crear ací el seu projecte de vida, al mateix temps que ampliaven les possibilitats de la nostra comarca. Ells han alçat una empresa al voltant del conreu de la mel, del safrà, de les aromàtiques i de la nostra història i patrimoni.

Des d’Apivillores han aconseguit afegir valor a productes que ens ofereix esta terra, alguns perduts en el temps malgrat la importància econòmica que van tenir en el seu moment. Però és que, a més, han creat al voltant d’estos productes, diferents experiències que estan funcionant en l’àmbit educatiu i turístic. Així podem ser apicultors per un dia, o passejar pels camps de safrà i conèixer la seua història. O gaudir de la bellesa que aporten els extensos bancals d’aromàtiques en el temps de la seua flotació. Estes i altres experiències les engloben en la proposta complementaria a Apivillores: Viu els Ports.

La creació de projectes museogràfics, és altra de les seves especialitats, com ho és dinamitzar espais culturals. Ofereixen la seua experiència i bon fer a entitats públiqúes i privades per dissenyar i acompanyar recursos que complementen els atractius dels quals ja disposem.

Apivillores, i els/les joves que l’han impulsat són mereixedors del premi Els Ports Ràdio a l’Empresa Emprenedora 2021.

Directe