Implantació de l’Ofibus al Maestrazgo

El vicepresident primer del govern d'Aragó s'ha reunit amb el president de Comarca del Maestrazgo , Fernando Safont

Implantació de l’Ofibus al Maestrazgo

El Govern d’Aragó i la comarca del Maestrazgo treballen amb vista a la posada en funcionament d’un servei d’oficina bancària mòbil, també dit Ofibus, que puga aconseguir a tots els municipis que no compten amb un servei bancari atés.

Amb aquesta intenció, han mantingut una trobada aquest dimecres el vicepresident primer, Alejandro Nolasco; el director general de Despoblació, Juan Manuel Hernández; el director general de Desenvolupament Territorial, Luis Loren i el president de la comarca del Maestrazgo, Fernando Safont.

Hernández ha explicat que aquesta iniciativa ja estava prevista en el Fons de Cohesió Territorial i el propòsit és “facilitar a l’accés dels veïns a serveis bancaris essencials”.

Juan Manuel Hernández
Director general de Despoblación

Fernando Safont
Presidente de la Comarca del Maestrazgo

Directe