Oberts els concursos del cartell de la Fira d’Aiguaviva i del certamen de fotografia

Continua obert el termini de presentació de treballs per als concursos de fotografia i de disseny del cartell anunciador de la Fira

L’Ajuntament de Agiuaviva manté encara obert el termini per a la presentació de treballs dels dos concursos la convocatòria dels quals es va efectuar recentment, és a dir, el referent a l’elecció del cartell anunciador de la XXVIII Fira de Productes i Serveis del Medi rural, que tindrà lloc els dies 18 i 19 de novembre del present any, així com la 9a edició del certamen de fotografia.

En el cas del concurs per al disseny del cartell de la tradicional Fira de Aiguaviva, les diferents propostes s’hauran de presentar fins al pròxim 15 de setembre en suport digital a través de l’adreça de correu electrònic info@aytoaguaviva.es. Les persones interessades a participar podran presentar un màxim de tres obres originals i inèdites i el disseny haurà de ressaltar fonamentalment motius al·lusius a l’esdeveniment, així com aspectes i valors del municipi, a més de contindre una llegenda en la qual que s’incorpore la informació fonamental.

El jurat estarà integrat pels membres del Consell Firal de la localitat, que realitzaran la seua valoració atenent la concepció i la qualitat gràfica o plàstica de les propostes, la seua eficiència informativa i les seues condicions de reproducció. Igual que en les anteriors edicions, s’ha establit un únic premi de 300 euros per al treball guanyador.

Quant al concurs fotogràfic, l’objectiu del qual és fomentar la creativitat i promocionar la localitat mitjançant la creació d’un fons fotogràfic representatiu d’aquesta, així com posar en valor i donar a conéixer la diversitat i riquesa cultural, arquitectònica, natural, paisatgística i etnogràfica del municipi, l’enviament de les fotografies haurà de realitzar-se també en format digital i a través de la mateixa adreça de correu electrònic fins al dia 30 de setembre.

En aquesta ocasió s’han disposat novament tres categories temàtiques diferents: Patrimoni Històric i Arquitectònic, Naturalesa i Paisatge, i Festes i Tradicions, cadascuna d’elles dotada amb un primer premi de 100 euros i sengles accèssits de 50 euros. En tots dos casos les bases de participació al complet poden consultar-se a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Aiguaviva (www.aguaviva.es).

Directe