“Som pols d’estrelles”, millor microrelat

Aquest diumenge a les 13:15h es lliuren els premis del concurs Sergio Beser en les diferents categories

“Som pols d’estrelles”, millor microrelat

El microrelat “Som pols d’estrelles” d’Arnau Sebastià i Mesa és el treball guanyador de la desena edició del Concurs de microrelats Sergio Beser organitzat per El Club dels Amics de la Ràdio i Comunicacions dels Ports en memòria de l’intel·lectual morellà que va ser el gran ambaixador de la ciutat emmurallada al món de la cultura. En la secció d’adults en segon lloc trobem “L’avi”, d’Araceli Prieto Juanola i, empatats en tercer lloc, “Recuerdos de infancia” de Yenniffer Daniela Olivo i “Setmesí” d’Antoni Moya.

En la secció infantil el microrelat guanyador és “Adeu iaio” de Júlia Zurita Ortí; el segon lloc és per a “El mas” d’Anna Domínguez, compartit amb “Les històries de la iaia” de Laia Ripollés, “I si…” de Manel Querol i “Humans o màquines?” d’Aisha Zouine; el tercer lloc és per a “Un problema” de Leyre Carceller.

La secció juvenil i la secció de tuit-relats ha quedat deserta en aquesta ocasió, però la novetat d’aquesta edició dels 10 anys del concurs de microrelats, que incloia treballs en anglès ha sigut encapçalada per “From Past to Present” de Joana Ripollés Dolz; en segon lloc “Do You Mind Being My Friend?” d’Abril Prats Guimerà i, en tercer lloc “Are We Humans or Machines?” d’Óscar Adame.

El lliurament dels premis tindrà lloc diumenge a les 13:15 al Teatre Municipal durant la cloenda de la 3era edició del Festival Literari de Morella.

Directe