“Danses, Festa i Tradició”, de Joan Safont, serà el cartell de les festes de Peníscola d’enguany

La proposta titulada "Identitat i Tradició" de Juan Antonio Núñez serà la contraportada

El jurat del concurs del cartell de Festes ha votat “Danses, Festa i Tradició” de Joan Safont, com la imatge de portada del programa de festejos, i cartell d’aquests, després de finalitzar el procediment de votació popular a través de la xarxa social Facebook. Com a contraportada ha triat “Identitat i Tradició”, de Juan Antonio Núñez.

Tal com preveuen les bases del concurs, les 5 imatges més votades en la primera fase s’havien de sotmetre a la votació del jurat i aquest s’ha reunit el passat cap de setmana per a procedir a la votació.

El jurat, designat per la regidoria de festes, ha estat compost per la mantenidora de festes 2022, la futura Reina i Cort d’Honor de les Festes Patronals de 2023, un artista plàstic, dos representants de la comissió de festes i dues col·laboradores de l’equip de suport de protocol dels festejos.

La guanyadora i portada rebrà un diploma acreditatiu i 400 euros de premi; la imatge votada per a contraportada rebrà 200€ de premi.

L’edil de l’àrea de festejos, Ramon Simó, ha volgut agrair als gairebé trenta participants en el concurs la seva determinació i esforç, destacant la qualitat de les propostes rebudes i la multitud i varietat de procedències dels autors.

Simó ha felicitat els guanyadors, als qui farà el lliurament dels seus respectius premis en els pròxims dies.

Directe