Peníscola obri la votació popular per al cartell de les seues Festes Patronals 2023

La Regidoria de Festes ha rebut 26 propostes que inclouen fotografia i arts gràfiques

Ramón Simó és el regidor de Cultura i Festes de Peníscola

Amb motiu de les Festes Patronals, la Regidoria de Festes va convocar el concurs per al cartell anunciador de les Festes Patronals, la portada i la contraportada del programa d’aquestes. Avui, després de finalitzar el passat dia 14 el termini de recepció de propostes, s’han publicat en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament, les 26 propostes rebudes en la Regidoria.

Les cinc propostes més votades fins al dia 21 a les 15h seran les opcions que passaran a la següent fase del concurs, en la qual seran votades per un jurat nomenat per part de la Regidoria.

El tema central de la cartelleria sol·licitada són les Festes Patronals de Peníscola i els seus elements tradicionals, festius i culturals. Les propostes de disseny podien realitzar-se per qualsevol procediment de tècnica lliure, sempre que fora la seua reproducció en quadricromia.

En una segona fase, un jurat triat per la Regidoria triarà entre els cinc dissenys més votats els dos que estimen més oportuns per a ser portada i cartell (1r premi) i contraportada (2n premi) del programa de les Festes Patronals 2023 amb una retribució de 400 i 200 euros respectivament.

Des de la Regidoria s’ha volgut reconéixer la qualitat de les propostes i s’ha agraït l’alta participació.

Directe