Un centenar de treballadors volen continuar a la Marie Claire

Aquest dijous l’empresa paralitzava les seues màquines

Un centenar de treballadors de l’empresa Marie Claire, ha mostrat la seua voluntat per continuar en l’empresa. Després de l’acord d’aquest dimecres, on pactaven l’acomiadament de 190 persones i un ERTE per un altre centenar, els sindicats acordaven que tant l’eixida com la possibilitat de quedar-se a l’empresa anava a ser voluntari.

Per això, la tèxtil donava un termini d’unes hores per aquells treballadors que volgueren quedar-se. Esgotat el temps, han estat al voltant d’un centenar els que han manifestat continuar. Aquest dijous l’empresa paralitzava les seues màquines de manera definitiva, i a meitat juliol es declararà en concurs a l’espera de trobar un inversor, i reactivar així un mínim de producció.

Directe