La Diputació programa la tercera fira ‘Castelló Ruta de Sabor’ del 19 al 21 de maig

Comptarà amb la participació d'onze productors i les tres estreles Michelin de la província

La "Ruta de Sabor" en una imatge d'arxiu

La ‘III Fira Castelló Ruta de Sabor’ que organitza la Diputació de Castelló se celebrarà del 19 al 21 de maig en la Plaça en la Plaça de les Aules de la capital, una mostra de productes gastronòmics de la província que reunirà onze empreses productores i tres xefs amb estrela Michelin. Romandrà oberta el divendres i el dissabte de 10.00 hores a 14.00 hores i el diumenge de 10.00 hores a 15.00 hores.

A partir de les 10.00 hores del pròxim divendres es podrà gaudir en directe de presentacions de productes, tastos i demostracions gastronòmiques. A més, el públic assistent tindrà l’oportunitat de comprar els productes que s’exhibisquen en els diferents estands.

▸ Estreles Michelin
En la present edició es realitzaran varis showcookings conduïts pels cuiners amb estrela Michelin de la província: Alejandra i Emanuel del ‘Restaurante Atalaya’ d’Alcossebre el dissabte a les 12.00 hores; Miguel Barrera de ‘Cal Paradís’ de la Vall d’Alba el dissabte a les 19.30 hores, i Raúl Resino de ‘Restaurant Raúl Resino’ de Benicarló el diumenge a les 12.00 hores.

▸ El programa del divendres
La fira s’obrirà el divendres amb les presentacions de producte del ‘Consell Regulador de la D.O.P Carxofa de Benicarló’ a les 12.00 hores i de Pobillecologics a les 13.00 hores. Les presentacions continuaran a la vesprada amb ‘Tomata de Penjar’ a les 16.30 hores, ‘Patatas Fritas Geysel’ a les 17.30 hores, ‘La Posteta’ a les 18.30 hores, ‘Turrones Blasco’ de Catí a les 19.30 hores i ‘Artesanos Gil’ a les 20.30 hores. A més, hi haurà una degustació de producte a càrrec de ‘La Posteta’ a les 18.30 hores.

▸ El programa del dissabte
El dissabte continuaran les activitats amb la presentació de producte de ‘Magistratus Mermeladas’ a les 11.00 hores, el showcooking de ‘Restaurante Atalaya’ a les 12.00 hores i la presentació de ‘Bodegas Besalduch Valls Belmunt’ a les 13.00 hores.

Les presentacions continuaran a la vesprada: a les 16.30 hores amb el ‘Consell Regulador de la D.O.P Carxofa de Benicarló’, ‘Clos d’Esgarracordes’ a les 17.30 hores i a continuació ‘Salsas Gil’. El showcooking de ‘Miguel Barrera’ serà a les 19.30 hores i a les 20.30 hores una presentació de producte a càrrec de ‘Pobillecologics’.

▸ El programa del diumenge
El diumenge hi haurà presentació de producte de ‘Fruits de la Terra’ a les 11.00 hores, un showcooking de ‘Raúl Resino’ a les 12.00 hores i altres dues presentacions de producte: a les 13.00 hores ‘La Posteta’ i a les 14.00 hores ‘Tomata de Penjar’.

Directe