Càlig viu la fira de dolços tradicionals

Per gaudir dels productes als 60 llocs instal·lats per pastisseries, artesans i associacions del poble

Càlig viu la fira de dolços tradicionals

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha assistit a la inauguració de la X Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals de Càlig, on ha posat en valor la importància i la qualitat dels productes autòctons de la localitat i el seu valor com a instrument per a generar activitat econòmica i crear riquesa.

Martí ha assenyalat que ‘els pastisses’ i ‘les farinoses’ de Càlig, no sols són patrimoni gastronòmic de la província de Castelló, sinó que, “a més, tenen molta acceptació per les persones que resideixen en les veïnes ‘terres del Ebre’.

El president de la Diputació, que ha estat acompanyat per l’alcaldessa de la localitat, Ernestina Borrás, per la regidora i diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, i per la alcaldesa de Benicarló y diputada provincial, Xaro Miralles, ha felicitat a Càlig per la consolidació d’aquest esdeveniment, que en 2023 compleix la seua desena edició. Un fira que no es va poder celebrar en 2020 i 2021 per la pandèmia, que va tornar en 2022, i que en el present exercici recupera tot la seua esplendor.

Es tracta d’una fira que se celebra hui dissabte i demà diumenge, en la qual el públic assistent pot gaudir dels productes que es mostren en els 60 llocs instal·lats per pastisseries, artesans i associacions de la localitat, una producció de rebosteria de primer nivell que segons Martí “ha convertit a Càlig en la capital del dolç”.

Directe