Ximo Puig anuncia la licitació a l’abril del nou centre de salut integrat de Vinaròs

Suposarà una inversió de 7,6 milions d’euros

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Generalitat licitarà el pròxim mes d’abril el nou centre de salut integrat de Vinaròs, que suposarà una inversió de 7,6 milions d’euros. El president ha fet aquest anunci en la visita al Centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP) Jaume I de Vinaròs, acompanyat per la consellera d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit.

Durant la seua intervenció, Ximo Puig ha destacat l’esforç que ha fet el Consell en els últims huit anys per a avançar en “l’enfortiment de l’estat de benestar” i en la creació de “més serveis públics educatius, sanitaris i socials de qualitat, universals i gratuïts”, que permeten garantir la millor atenció i la igualtat d’oportunitats.

Les noves instal·lacions sanitàries de Vinaròs albergaran sis consultes de medicina familiar, sis més d’infermeria, dues consultes polivalents, una àrea de pediatria, una consulta i sala tècnica d’oftalmologia, una consulta de traumatologia, una sala de cures/escaioles, sengles sales d’extraccions i tractaments, així com una altra sala per a realització de proves diagnòstiques. A més, el centre comptarà amb una unitat de salut mental adult/infantil (set consultes mèdiques, tres despatxos de psicologia i dues consultes d’infermeria).

El president ha explicat que, a més de l’impuls a les infraestructures sanitàries, el Consell considera prioritària la millora de les instal·lacions educatives, per la qual cosa ha assenyalat que només Vinaròs va rebre més de 26 milions d’euros en 2022 per a millorar els seus centres, “la qual cosa suposa 6 milions més del que es va invertir en matèria educativa en tota la Comunitat Valenciana durant 2015”.

Directe